Nadat er op de Khao San Road in Bangkok 11 mensen positief op het Covid19 virus waren getest, word het gebied gereinigd en horecapersoneel getest

BANGKOK:- De Khao San Road in Bangkok staat voor een grote schoonmaakbeurt nadat na het nieuwjaarsweekend 11 mensen positief op Covid19 virus werden getest. De autoriteiten dringen er nu bij degenen die op 30 en 31 december op straat hebben gefeest op aan zich te laten testen en hun gezondheid in de gaten te houden.

Het uitgaansgebied, bekend als het mekka van backpackers met goedkope drankjes, lachgasballonnen en schorpioentjes op een stokje geregen, is opengesteld onder de maatregelen van de regering “Covid Free Setting”.

Wie op straat wil feesten, moet ofwel aantonen dat hij volledig is ingeënt, of dat hij de afgelopen 72 uur negatief heeft getest op het virus.  Zorgverleners aan beide uiteinden van de weg ’s nachts, voeten ter plaatse PCR testen uit.

Nadat gisteren op de  op Khao San Road een man positief op Covid19 getest werd, moesten10 van zijn vrienden gelijk een antigeen Test ondergaan om de resultaten te bevestigen.  Ze vierden samen op 30 december van 15.00 uur tot middernacht op Khao San Road.

De directeur van het Phra Nakhon District Office, Wasan Boonmuenwat, vertelde tegen de Thaise media dat de weg en elke winkel daar zal worden schoongemaakt en ontsmet.  Ook aan eigenaren en medewerkers langs de straat zullen Covid19 testen worden verstrekt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!