37-jarige man in Chonburi gearresteerd voor het in bezit hebben van een illegaal wapenarsenaal

CHONBURI:- Eerder deze week is er in het hoofddistrict van Chonburi een 37-jarige man gearresteerd voor het in bezit hebben van een illegale wapenverzameling.

Een team van de Saensuk-politie heeft de 47-jarige khun Nantawut Pachanam alias “Tui” in zijn huis in Chonburi gearresteerd.

 In zijn huis werden een AKA-pistool, een handgemaakt geweer, een handgemaakt pistool, een pengeweer, twee lange BB-kanonnen, twee korte BB-kanonnen, een blanco pistool, 236 soorten kogels, 3 kogelvrije vesten en wat marihuana in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Saensuk gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van vuurwapens en munitie en categorie 5 drugs.

Khun Nantawut gaf toe dat hij de meeste van deze artikelen bij online winkels had besteld.  Hij verzamelt deze items graag voor zijn privécollectie en beweerde dat hij niet wist dat het illegaal was.  Hij beweerde ook dat hij niet van plan was om criminele acties te ondernemen, maar gewoon een collectioneur was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!