Marine van Thailand heeft 3 bemanningsleden van de gezonken HTMS Sukhothai gevonden, 5 worden nog steeds vermist

CHUMPHON:- In deze zuidelijke provincie zijn drie lichamen gevonden van marinematrozen van het gezonken HTMS Sukhothai gevonden, terwijl er nog vijf collega’s van het gezonden korvet-schip vermist zijn, aldus de marinewoordvoerder. 

Admiraal Pokkrong Monthatpalin, de woordvoerder, verklaarde dat de drie lichamen marinematrozen waren. Een van hen werd gevonden op Koh Samet in het Muang-district van Chumphon. Een ander werd gespot op Koh Ngam Yai, ook in het district Muang, en het derde lichaam werd gevonden in de buurt van Koh Samet. 

Gisteren bereikten duikers het gezonken HTMS Sukhothai, dat ongeveer 40 meter onder de oppervlakte op de zeebodem lag voor de wijk Bang Saphan, Prachuap Khiri Khan. Ze inspecteerden de schade aan het korvet en moesten de volgende stappen van het onderzoek plannen.

Het korvet had 105 zeelieden aan boord toen het op 18 december zonk in de Golf van Thailand in de Golf van Thailand voor de kust van Prachuap Khiri Khan. 

Zesenzeventig werden gered en van 24 werd bevestigd dat ze dood waren, waaronder 20 lijken die nog moeten worden geïdentificeerd.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Diverse Thaise kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!