Politie Pattaya heeft de openbaar schennispleger, die begin deze week de krantenkoppen haalde, opgepakt!

PATTAYA:-  De politie heeft de buitenlandse toerist opgespoord, gearresteerd en bekeurd die afgelopen maandag de krantenkoppen haalde, nadat hij tegen een hoogspanningsmast in een drukke straat van Pattaya een Thaise vrouw een beurt gaf.

Gisteren heeft de hoofdcommissaris van het politiebureau van Pattaya, Kolonel Kulchat Kulchai bekend gemaakt dat er  een 49-jarige Noorse man op het politiebureau vastzat op verdenking van openbare ontucht. De geile Scandinaviër kreeg een boete van 5.000 baht.

De verdachte bekende zijn rol in de onfatsoenlijke clip die naar de politie was gestuurd van een buitenlandse man en een Thaise vrouw die seks hadden nabij de kruising op Pattaya Sai 3 Road op maandag om 4 uur ’s ochtends.

De verdachte Noorse zei dat hij zich het incident nauwelijks herinnert omdat hij zo dronken was, maar de volledige verantwoordelijkheid voor de misdaad op zich nam.

De politie ondervroeg de toerist om de naam van de Thaise vrouw te achterhalen die evenzeer verantwoordelijk is voor het incident.  De toerist zei echter geen idee te hebben wie ze was. De politie van Pattaya zei dat ze zullen proberen de vergeten minnaar van de Noor te vervolgen. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Social Media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!