Man in Thailand zoekt een deskundige arts om zijn penisinfectie te behandelen

BANGKOK:- Uit angst zijn penis te verliezen, wendde een Thaise man zich tot een influencer op sociale media voor hulp bij het vinden van een bekwame arts om een ​​infectie in zijn penis te behandelen, nadat hij zijn penis voor een vergroting had laten injecteren met olijfolie. 

De Thaise social media-beïnvloeder Kannarat Pongpaiboonwet alias “Gun” vergezelde de 29-jarige man, die de naam A draagt, naar het Masterpiece Hospital in Bangkok om de dokter te raadplegen over de pijnlijke penissymptomen van A. 

Khun A onthulde dat hij op 20-jarige leeftijd een penisvergroting had, maar dat de pijnlijke infectie onlangs aan het licht was gekomen.

A onthulde dat twintig vrienden een penisvergroting hadden ondergaan, een werkje wat verricht werd door één 

 van de vrienden. Zijn vriend injecteerde wat olijfolie in de penis. A onthulde dat er na de uitbreidingsprocedure geen directe bijwerkingen waren geweest en merkte pas vorig jaar een probleem op.

A vertelde dat zijn penis gezwollen was en de ongewoon harde massa onder de huid van zijn orgaan voelde. Het puntje van zijn penis veranderde ook van kleur, terwijl later puistjes gevuld met etter tevoorschijn kwamen.

A snelde naar het ziekenhuis in de centrale provincie Nakhon Pathom voor een test. De dokter gaf hem wat antiseptische crème om zijn lid te behandelen en liet hem naar huis gaan, waarbij hij hem adviseerde elke keer dat hij pijn in zijn penis voelde, terug te komen.

Op een dag vroeg de dokter of het niet beter was zijn penis te amputeren, A zei dat hij enorm geschrokken was van dit consult en besloot Gun om hulp te vragen, ook al schaamde hij zich. A zei dat hij er zeker van was dat zijn andere vrienden hetzelfde leden, maar dat ze zich te beschaamd voelden om zich te laten behandelen.

A voegde eraan toe dat hij geloofde dat de gevolgen van de vergroting zouden worden doorgegeven aan zijn kinderen. Hij heeft twee kinderen en beiden waren niet zo gezond als ze zouden moeten zijn en waren vaak ziek. Zijn jongste kind had ook last van cholecystitis (een roodheid en zwelling van de galblaas).

Een arts van het Masterpiece Hospital, Dr. Pichate Rungsirisaengrat, zei dat penisvergroting al lange tijd een trend was met verschillende benaderingen. Sommigen injecteerden olijfolie, anderen injecteerden siliconen en bijenwas. Misschien dat Haarlemmer olie een beter alternatief was?

Uit een eerder rapport van uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand blijkt dat één man zelfs zijn toevlucht nam tot het laten bijten van mieren in zijn penis om deze groter te maken.

Dr. Pichate legde uit dat de symptomen of bijwerkingen vijf tot tien jaar na de operatie zouden optreden. De oorzaken van de symptomen kunnen de stoffen zijn die in de penis worden geïnjecteerd of het vuile gereedschap.

De arts onderstreepte dat de gezondheid en ziekten van A’s kinderen geen verband hielden met de effecten van de penisvergroting. Hij erkende echter wel een potentieel risico dat de infectie tijdens de bevalling via zijn geslachtsdelen zou worden overgedragen op de vrouw van A en de pasgeborenen.

Pichate stond erop dat de penis van A moest worden behandeld zonder dat deze moest worden geamputeerd. Hij en zijn team zouden A voorzien van het ontsmettingsmiddel en een operatie uitvoeren om de olijfolie te verwijderen.

Olleke Bolleke in Thailand

2 gedachten aan “Man in Thailand zoekt een deskundige arts om zijn penisinfectie te behandelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!