🎥| Inbreker in bikini geklede man bleek een vrouw te zijn, aldus de politie van Chiang Mai

CHIANG MAI:- Een inbreker die op camerabeelden was betrapt tijdens een mislukte overval op een bouwmaterialenwinkel in Chiang Mai, is gistermiddag gearresteerd nadat de politie een verdachte had gevonden die overeenkwam met die op de beelden.

De verdachte bleek echter geen als vrouw vermomde man te zijn, zoals de winkeleigenaar opmaakte uit de beelden.  Later deelde hij de beelden (samen met zijn aannames) met de media en de politie.

Vervolgens werd gemeld dat een man met een pruik en een bikini probeerde in te breken in de winkel nadat hij over een hek was geklommen om toegang te krijgen tot de deuren.  De stalen tralies voor de deuren waren echter voldoende om de potentiële dief af te schrikken, die weer over het hek klom en het toneel verliet.

LEES ÓÓK> https://ollekebolleke.info/inbreker-in-bikini-is-middels-op-cameratoezicht-betrapt-terwijl-hij-probeert-in-te-breken-in-winkel-in-chiang-mai/

Gistermiddag hielden rechercheurs van het politiebureau van Chang Phueak de 36-jarige Supannee (achternaam geheim) vast in een appartement in Chiang Mai, waarbij ze een rode beha en een gebloemde rok van haar als bewijs in beslag namen.

De politie zei dat Supannee toegaf dat zij degene was die werd gefilmd terwijl ze probeerde de winkel in het Saraphi-district te beroven.  Ze zei ook dat ze hetzelfde eerder had gedaan.

Eerder brak ze in bij een huis in het subdistrict Chang Phueak.  Volgens de politie had de eigenaar van het huis aangifte gedaan van inbraak.

Khun Supannee is beschuldigd van diefstal, aldus de politie.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “🎥| Inbreker in bikini geklede man bleek een vrouw te zijn, aldus de politie van Chiang Mai”

  1. Pingback: 2tornado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!