Hier 7 nuttige zomer-tips van uw weerbeer, Olleke Bolleke in Thailand, zorg dat u deze dingen onder handbereik heeft

PATTAYA:- De zomer besloot ons dit jaar in Azië op volle snelheid te raken. De meesten van ons proberen manieren te vinden om de hittegolf, die met de dag erger wordt, aan te pakken. Hier zijn 7 dingen die u onder handbereik moet hebben om uw zomerdagen wat draaglijker te maken.

Flesje water
Een flesje water en zonnebrandcrème moeten altijd in je tas zitten, zelfs als u alleen maar boodschappen gaat doen. Door het hete en vochtige weer van Dhaka voelen we ons vaker uitgedroogd dan we zouden verwachten en kan het ook erg zwaar zijn voor de huid. We moeten dus altijd water bij ons hebben en ervoor zorgen dat we onze zonnebrandcrème elke drie uur opnieuw aanbrengen.

Elektrolyt tabletten
Zoals eerder vermeld is water in de zomer een must-have in onze tassen, maar laten we ook niet vergeten een paar elektrolyttabletten mee te nemen. Ze zitten boordevol mineralen en zouten en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Je fles water hoeft niet alleen maar water te zijn, maar kan een drankje worden waar je van kunt genieten.

De vitamines en mineralen die deze tabletten bevatten, kunnen ons helpen meer energie te krijgen en te voorkomen dat we op een warme zomerdag uitgeput en uitgedroogd raken.

Een miniventilator
We hebben allemaal van die leuke kleine waaiers gezien en weten hoe belangrijk het kan zijn op een warme zomerdag. Hoewel het overdag draaglijk kan zijn om binnen te zijn, voelt naar buiten gaan als een nachtmerrie. Als u een draagbare miniventilator in uw tas heeft, voelt u zich misschien niet zo.

Je zou verbaasd zijn hoe nuttig deze dingen worden als je buiten en in de zon bent. Het lijkt misschien alsof het niet veel uitmaakt, maar het kan heel nuttig zijn om er een bij je te hebben. Bovendien zijn ze schattig, dus dat is een bonus.

Een paraplu
Paraplu’s associëren we meestal met regen, maar de waarheid is dat ze in de zomer net zo handig zijn als tijdens het regenseizoen. De verzengende hitte van de zon direct boven ons hoofd kan zo ongemakkelijk zijn en ons binnen de kortste keren leegzuigen. Een paraplu die je onderweg van schaduw voorziet, is misschien wel precies wat je deze zomer in je tas nodig hebt.

Zonnebril
In de zomer is het bijna onmogelijk om overdag buiten te zijn zonder zonnebril. Het felle zonlicht kan bij veel mensen tot hoofdpijn leiden en uw zonnebril beschermt u daar juist tegen. Je kunt er een paar krijgen en ze elke dag afwisselen met je outfits. Het is alsof je een fashionstatement maakt en jezelf tegelijkertijd beschermt tegen de zon.

Vochtige doekjes
Met de vreselijke vochtigheid en vervuiling van Dhaka kunnen natte doekjes je vriend worden. Het vreselijke weer in de zomer kan ervoor zorgen dat we zweterig worden en ons daardoor veel te vaak plakkerig voelen. Met een pakje vochtige doekjes kunt u zich onderweg opfrissen, zelfs als u geen toegang heeft tot een wasruimte.

Tissues 
Door het warme en vochtige weer in de zomer voelt onze huid vaak vettig aan, wat erg oncomfortabel kan zijn en zelfs de poriën kan verstoppen. Het kan echter zijn dat je niet de kans hebt om je op te frissen of dat je je perfect aangebrachte make-up niet wilt verpesten.

Eén tissue is precies wat u in dit geval nodig hebt. Dep gewoon een vel vloeipapier op het vette deel van uw gezicht en laat de olie intrekken. Binnen twee minuten ziet u er weer fris uit en voelt u zich fris.

Olleke Bolleke uw weerbeer in Thailand

Eén gedachte over “Hier 7 nuttige zomer-tips van uw weerbeer, Olleke Bolleke in Thailand, zorg dat u deze dingen onder handbereik heeft”

  1. Ik woon nu ruim 4 jaar in Thailand en heb nu voor het eerst zo’n zonnehoed gekocht die de Thai ook veel gebruiken, het ziet er niet uit maar houd wel mijn bijna kale hoofd bedekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!