Het Moderna vaccin in privéziekenhuizen kosten, vanaf donderdag te betalen

~BOTER BIJ DE VIS~
(Men moet direct betalen of doorpakken en niet wachten)

BANGKOK:- De associatie van privéziekenhuizen in Thailand (PHA) aangekondigd dat al hun ziekenhuizen 3.400 baht twee inentingen met Moderna-vaccin in rekening brengen. 

Eerder werd aangekondigd dat het 3.800 baht zou zijn, maar dit is nu opnieuw geëvalueerd na een gesprek met de farmaceutische staatsorganisatie en Zuellig Pharma.

De baas van het PHA, Dr.  Chalerm Hanphanich zei dat de prijs van 1.700 baht voor elk van de twee vaccinaties het vaccin, de servicekosten en de verzekering omvat.

Mensen kunnen vanaf 1 juli donderdag betalen om de ziekenhuizen te laten weten hoeveel vaccin ze nodig hebben, dat eind juli wordt beslist. De vaccinaties beginnen op 1 oktober, zoals eerder aangekondigd, en duren tot het vierde kwartaal, meldde Sanook.

Het GPO en Züllig zullen volgende week de contractuele zaken afronden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!