De gouverneur van Rayong sluit ’s nachts alle stranden in de provincie

~REGIONIEUWS~

RAYONG:- De gouverneur van Rayong heeft op het hoge aantal Covid19 infecties gereageerd en heeft opdracht gegeven om alle stranden in deze provincie aan de oostkust tussen 20.00 uur en 05.00 uur tijdelijk te sluiten, het bevel werd onmiddellijk van kracht.  

De maatregel is bedoeld om te voorkomen dat mensen ’s avonds op het strand socializen.  De ervaring leert dat vooral jonge mensen daar ’s avonds laat samenkomen en alcohol nuttigen, met zware straffen tot gevolg.  

Want zowel bijeenkomsten als alcoholgebruik op het strand worden bestraft als overtreding van het Covid-19 noodbesluit.  

Voor beroepsvissers geldt een uitzondering: zij kunnen ’s nachts nog naar de stranden en gaan met hun boten op zee aan het werk.  Met de nieuwe beperking volgt Rayong het voorbeeld van het provinciale bestuur van Chonburi, dat vorige week al een nachtelijke sluitingsorder had besteld voor Bang Saen Beach, dat vooral populair is bij weekendgangers uit Bangkok. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Tatnews 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Tatnews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!