Felle brand hield flink huis op de Sampheng-markt in Bangkok

BANGKOK:- Afgelopen weekend sloegen de vlammen door een rij winkelpanden bij de Sampeng-markt in Bangkok, waarbij zes eenheden afbrandden.  Er werden geen slachtoffers gemeld.

De 199 alarmcentrale waarschuwde reddingseenheden voor de brand.  Het meldde dat het vuur blijkbaar was uitgebroken in een gebouw met drie verdiepingen voordat het snel door andere gebouwen raasde.

Het gebouw waar de brand begon, staat vlakbij de pier aan Ratchawong Road. De brandweer kwam snel ter plaatse en slaagden erin de brand onder controle te krijgen, hoewel het puin op het het doorsmeulen was.

De Sampheng-markt staat in een dichtbevolkte wijk in het Chinatown-gebied van Bangkok.  Het staat bekend om zijn openlucht Sampheng-markt, waar straatstalletjes van alles verkopen, van kleding tot huishoudelijke artikelen en souvenirs.  Het gebied staat ook bekend om zijn apotheken voor traditionele Chinese geneeskunde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zienof heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNN
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: TNN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!