Loterijoplichtster in Rayong opgepakt terwijl een spin in Ang Thong rijkdom voor 1 juli voorspeld

THAILAND:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand las twee krantenartikels, welke direct te maken hadden met de Thaise Staatsloterij.

SORRY, maar zoals de meeste Thaise media die er géén genoeg van krijgen, heeft uw nieuwsbeer óók last van dit syndroom, maar hij publiceert dit niet uit financieel gewin maar om u als Thailand aanbidder, wijzer te maken dan u al (waarschijnlijk) bent.

In een eerste krantenartikel meldt de politie van de oostelijk gelegen provincie Rayong, dat een 60-jarige vrouw genaamd Khun Kanda, 60, een nep-loterijkaartje had gekocht van de uit Surin afkomstige khun Noojan, een vrouwelijke bouwvakker van 38 jaar.

Khun Kanda die winnende loten kocht zag meteen dat de eerste drie nummers op het ‘winnende’ lot van met 4.000 baht van de trekking van 16 juni waren gewijzigd.

 “Ik heb alles gezien in mijn tijd op aarde zo langzamerhand wel gezien”, zei ze tegen de politiecommandant, terwijl ze khun Noojan beschuldigde van het vervalsen van documenten en fraude.

Khun Noojan barstte in tranen maar had genoeg smoesjes bij de hand om haar onschuld te ondersteunen. Ze beweerde dat ze geen idee had dat het lot nep was, een collega bouwvakker had het haar gegeven om de prijs op te eisen, maar had géén tijd om dit te doen.

Ondertussen trok de verschijning van een grote vogelspin genaamd een “Phaya Beung” de aandacht van loterij “experts” in Ang Thong, centraal Thailand.

Na wat verplichte gebeden met joss-sticks en kaarsjes, werden nummers op stukjes papier bij het gat van de spin gezet en ze wachtten net zolang tot de spin zijn kaken erin zette.

De nummers die in de hoektanden van het wezen zijn geselecteerd, zouden worden gebruikt om de volgende loterijtrekking op 1 juli te winnen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: naewna.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!