De moordenaars op de Indiase gangster Jimi Sandhu op Phuket, hebben een naam gekregen

PHUKET:- De politie van Phuket heeft de twee gewapende mannen die worden gezocht voor de moord op de in India geboren Jimi Sandhu op Phuket geïdentificeerd, er zijn arrestatiebevelen uitgevaardigd voor 2 Canadese mannen.

De vermeende moordenaars worden genoemd als 36-jarige Gene Karl Lahrkamp en Matthew Leandre Ovide Dupre, ook 36. De arrestatiebevelen volgen uit een intensief onderzoek door de Thaise politie, forensisch bewijs verzameld uit de gehuurde Toyota die door de 2 mannen werd gebruikt en op de 2 wapens  gevonden in het ondiepe water van Rawai Beach, dat volgens de politie bij de schietpartij is gebruikt.

In gerelateerd nieuws doet de politie in Canada onderzoek naar een schietpartij in Surrey, Vancouver, afgelopen dinsdag waarbij twee mensen in het ziekenhuis werden opgenomen, van wie één in kritieke toestand.  

De politie denkt dat het een vergelding kan zijn voor het neerschieten van Jimi Sandhu, die deel uitmaakte van de misdaadbende ‘United Nations’ in British Columbia.

De twee gewapende mannen zouden zes weken voor de schietpartij in Phuket zijn aangekomen en vervolgens twee dagen na het incident zijn vertrokken.  De twee mannen zijn 36 jaar oud (hoewel hun leeftijden in andere publicaties afwisselend tussen 27 en 37 zijn vermeld) en zouden banden hebben met misdaadbendes in de regio British Columbia in Canada.  Een van hen zou in het ‘leger’ hebben gediend, hoewel de politie geen verdere details gaf.

Het lichaam van de mister Sandhu verblijft in het Vachira-ziekenhuis in Phuket Town na voltooiing van een autopsie.  De familieleden van de slachtoffers treffen voorbereidingen om zijn lichaam naar India te repatriëren en zullen vandaag op Phuket aankomen.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!