‘Crocodile Dundee’ in Noord-Thailand opgeroepen om een levensgrote krokodil te vangen

NAKHON PATHOM:- De lokale bevolking van Nakhon Pathom in rep en roer nadat een bewoner een immense krokodil in de buurt van resort “Kamnan Nok” gespot werd. Dit werd zeer opmerkelijk genoemd omdat geen krokodillenboerderij in de buurt is.

Khun Athit Phummuang, de ‘Crocodile Dundee’ van een plaatselijke liefdadigheidsstichting voor dieren en reptielen, werd door het dorpshoofd van het subdistrict Takong getipt dat de lokale bevolking getuige van een 2 meter lange krokodil in een irrigatiekanaal vlakbij het resort  “Kamnan Nok” gezien was.

Een team van vrijwilligers werd ter plaatse gestuurd, helemaal  “van top tot teen” uitgerust om de krokodil te vangen. Na 30 minuten het irrigatiekanalen te hebben geobserveerd, zag het team plots de krokodil. Ze wisten hem met succes met een visnet te vangen. Het geschatte gewicht van de krokodil was 50 kilogram en was bijna 2 meter lang.

Een lokale politieagent wist te vertellen dat er in de wijde omgeving geen krokodillenboerderij te vinden is. Ongeveer een jaar geleden beweerde een van de lokale bewoners echter getuige te zijn geweest van een krokodil in een irrigatiekanaal.

Daarom stuurde het vrijwilligersteam een ​​verzoek naar het Provinciaal Bureau van de Visserij om de krokodil te vangen en veilig elders onder te brengen.

Voor alle duidelijkheid, dit stukje heeft geen paars krokodillen gehalte.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!