Buitenlandse toerist raakt bij uitslaande hotelbrand in Pattaya gewond

PATTAYA:- Een Koeweitse toerist raakte afgelopen nacht licht gewond bij een hotelbrand, het incident vond om 03:00 uur plaats in een populair hotel, gelegen aan Third Road. De volledige naam van het hotel achter gehouden vanwege een lopend brandonderzoek. 

Na de melding werd brandweer plaatse gestuurd om de brand te bestrijden. Bij aankomst zag de brandweer een grote brand vanaf het balkon van een kamer op de tweede verdieping van het zeven verdiepingen tellende hotel. Er dwarrelde dikke rook naar buiten toen de reddingswerkers een onduidelijk aantal gasten uit het pand evacueerden.

De brandweer had ongeveer 30 minuten nodig om de brand onder controle te krijgen. Bij inspectie vonden ze een gewonde persoon genaamd Mr. Jaber MHS Alotaibi, een 31-jarige toerist uit Koeweit in wiens kamer bezette brand voor het eerst uitbrak.

Mr. Jaber liep matige brandwonden op aan zijn armen en benen. Ter plaatse werd eerste hulp verleend voordat hij snel naar het Bangkok Pattaya Hospital werd vervoerd voor verdere medische aandacht.

In een interview met “Snelle Jelle” onze stadsreporter onthulde Mr. Jaber dat toen hij wakker werd om naar het toilet te gaan, hij iets brandends rook. Vervolgens liep hij de kamer en ontdekte dat brand.

De toerist vluchtte onmiddellijk de kamer uit om zijn leven te redden. Tijdens de ontsnapping kwam hij in aanraking met het vuur. Hij zei dat als hij niet wakker was geworden om naar het toilet te gaan, hij waarschijnlijk tijdens zijn slaap dodelijk verbrand zou kunnen zijn.

De brandweer schatte de schade op ruim een ​​miljoen baht. Het onderzoek naar de oorzaak van de brand wordt voortgezet.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!