Canadese man in Chiang Mai gearresteerd voor het stelen van wegafzettingen

CHIANG MAI:- De politie heeft in Chiang Mai een Canadese expat gearresteerd nadat hij met zijn auto door de stad had gereden om de stalen wegafzettingen op zijn pick-up truck te laden.

De 69-jarige Ronald John Price is gisteren op Ratchadamnoen Road in Chiang Mai gearresteerd. Volgens het proces-verbaal bedekte Mr. Price zijn gezicht terwijl hij metalen verkeersbarrières uit de hele provincie stal.  Hij reed met zijn sedan naar verschillende locaties in de stad, stapelde de hekken op zijn auto en nam ze mee naar huis.

Sommige van de plekken die hij bezocht hadden CCTV-camera’s, zodat de politie hem kon opsporen aan de hand van zijn kentekenplaten die ze op de beelden konden identificeren.  De politie zegt dat hij als postbode in Canada heeft gewerkt en zijn pensioen in Thailand heeft doorgebracht in een huurhuis in het Padad-district van Chiang Mai.

De politie voegde eraan toe dat Mr. Price in het verleden was gearresteerd voor diefstal en dat hij net was vrijgelaten uit de centrale gevangenis van Chiang Mai op 27 april. De agenten zeggen dat ze de rommelhandelaar of een recyclingcentrum zullen opsporen waar de Canadees barrières aan verkocht. De winkels kunnen ook worden aangeklaagd voor medeplichtigheid aan de misdaden en het helen van goederen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Channel 7
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Channel 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!