Cafe in het zuiden van Thailand serveert drankjes in “penis” zakjes 

SONGKHLA:- Nadat het opvallende penis-theezakje van café Chadeen in de provincie Songkhla uitgebreid viraal op de Thaise sociale media ging, heeft de directie van het café aangekondigd dat ze in de toekomst gaan stoppen met het gebruik van het speciale zakje.

“We willen onze excuses aanbieden aan alle klanten.  We zullen de [penis] tas niet meer verkopen, we hebben gemerkt dat het erg gevoelig ligt bij de mensen, vandaar onze beslissingen, wel willen wij iedereen bedanken voor alle interesse en steun.”

Khun Chadeen schenkt misschien geen penisthee meer, maar we hebben het gevoel dat de tassen in cafés elders in het land zouden kunnen opduiken, in navolging van de niet-aflatende steun van het publiek voor de unieke fallische drankzak

Cafe Chadeen serveert Thaise melkthee, groene thee, koffie en fruitige frisdranken.  Met veel concurrentie in de lokale omgeving, werd Chadeen gedwongen om met out-of-the-box ideeën te komen om zich te onderscheiden en klanten aan te trekken.

Het café maakte voorheen via Facebook reclame voor de penisdrankjes…

 Al snel werd het Facebook bericht méér dan 29.000 keer gedeeld en trok reacties van meer dan 13.000 Facebook-gebruikers die vooral dachten dat drinken uit een zak die eruitziet als een penis een hilarische manier was om jezelf te hydrateren.

Voordat de penisverpakking werd gelanceerd, bood de winkel verschillende andere soorten bekers en tassen aan, b.v.  een lange zak met een waanzinnig lang rietje en een frappébeker versierd met mini-ijshoorntjes gevuld met slagroom.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: ชาดีน ชานมเหนียว สาขาแยกลำไพล 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!