Thaise familie verlaat het huis in Zuid-Thailand na invasie van veertien cobra’s

SONGKHLA:- Een gezin in de provincie Songkhla in het zuiden van Thailand heeft deze week hun huis verlaten nadat er 14 cobra’s bij hen in huis waren ontdekt.  De familie ontdekte gedurende een periode van vier dagen steeds meer cobra’s totdat ze er genoeg van hadden en besloten om voorgoed aan hun stutten te trekken.

De 43-jarige vader des huizes, Khun Erawan, zei dat hij zaterdag de eerste pasgeboren babycobra had gevonden, die uit een gat in de betonnen vloer te voorschijn kwam.  Khun Erawan ontdekte steeds meer van de giftige slangen – opgerold onder kussens, in zijn kinderschoenen, in kleding, papieren tassen, dekens en in de kledingkast.

Deze week besloot Erawan met zijn gezin het huis in het Hat Yai-district te verlaten om bij familieleden te logeren.  Hij zei dat cobra’s een groot risico vormen voor zijn kinderen en hij was bang dat er nog méér uit de vloer zou komen.

De volgende dag keerde Erawan terug naar het huis om op meer slangen te jagen.  Hij spoot insecticide in het gat en er kwamen nog 7 babycobra’s tevoorschijn.  In totaal werden 14 cobra’s gevonden en rond het huis lagen afgestoten slangenhuiden.

Khun Erawan denkt dat zijn familie al meer dan een maand in het huis met de cobra’s had gewoond, en hij zei dat het geluk was dat niemand gebeten of gewond was.  Het gezin besloot definitief te verhuizen.  De huisbaas begreep het en zei dat hij het hele huis zou renoveren om van de slangen af ​​te komen.

De vorige huurder van het huis, een 62-jarige man, zei dat hij ook cobra’s in het huis had gevonden terwijl hij daar woonde.  Hij zei dat hij twee cobra’s aan het vervellen waren, dus besloot hij ze één kopje kleiner te maken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!