Buitenlander raakt ernstig gewond nadat hij op de snel met zijn auto over de kop sloeg en een kettingbotsing veroorzaakt 

ISAAN:-  Een Europese buitenlander is bij een ernstig verkeersongeval in de Isaan levensbedreigend gewond geraakt. Het incident vond plaats op de snelweg van Bangkok naar Korat, waar hij met een snelheid van 173 km/uur overheen reed. 

Kort voor een politiecontrole verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig, en vervolgens over de kop sloeg. Hij werd met ernstige verwondingen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Dit leidde tot een kettingbotsing, waarbij andere mensen slechts lichtgewond bleven.

De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval om meer duidelijkheid te krijgen over de precieze omstandigheden.

Volgens de politie was er waarschijnlijk alcohol in het spel.
Verkeersdeskundigen roepen mensen opnieuw op om zich aan de snelheidslimiet e houden om dergelijke ongelukken te voorkomen.

Dit bericht is in ontwikkeling.

Olleke Bolleke in de Isaan 
Bron: Wochenblitz.com

Eén gedachte over “Buitenlander raakt ernstig gewond nadat hij op de snel met zijn auto over de kop sloeg en een kettingbotsing veroorzaakt ”

  1. Ik rij hier in de isaan ook te hard maar 170?? never.. je mag hier op de meeste wegen 90 daar rij ik dan als het rustig is 110..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!