Thaise vrouw mist haar winnend staatslot en jaagt uit woede haar Duitse echtgenoot met een koekenpan door Pattaya

PATTAYA:- In de zinderende hitte van Pattaya, waar de thermometer overdag zelden onder de zweterige 30 graden zakt, broeide er gisteren een zomerstorm van een heel andere aard in een prachtige villa uit.

Khun Kanya, een levendige Thaise vrouw met een hart zo vurig als de pittige curry die ze altijd kookte, en haar man Jürgen, een rustige Duitser die zijn pensioenjaren wilde doorbrengen met het drinken van een biertje op het strand, waren de hoofdrolspelers in dit drama.

Het begon allemaal op een onschuldige zaterdagochtend. Kanya, die het geluk had 20.000 baht te winnen in de staatsloterij, kon haar lot plotseling niet meer vinden.

Kanya verdacht haar man Jürgen er onmiddellijk van dat hij in het geheim zelf het lot had verzilverd. Gezien zijn aanzienlijke pensioen en een paar euro die wijselijk in Duitse bieraandelen hadden geïnvesteerd, was dit een onwaarschijnlijke daad, maar op momenten van grote emotionele spanning, zoals bekend, gaan alle logica en redelijkheid vaak verloren.

‘Jürgen, heb jij in het geheim mijn lot verzilverd ?’ vroeg ze, terwijl haar ogen al glinsterden en het handvat van haar gietijzeren koekenpan verdacht stevig leek.

Jürgen, die een reisgids aan het lezen was over koele plekken voor de Thaise warme seizoenen, keek op en schudde resoluut zijn hoofd. ‘Nee, mijn liefste, hoe kun je ooit denken dat ik zoiets zou doen!’

Maar Kanya was niet overtuigd.
Misschien hadden de jaren van pittig eten ook invloed op haar tolerantie voor onzekerheden, omdat ze de enorme gietijzeren braadpan uit de keuken pakte en Jürgen door de prachtige woonkamer begon te achtervolgen.

Jürgen, die normaal gesproken een vredelievend persoon was, sprintte het huis uit in veiligheid met een behendigheid die op zijn leeftijd nauwelijks van hem verwacht zou kunnen worden.

De achtervolging ging verder langs de drukke Thepprasit Road, tot groot vermaak van de lokale bevolking en toeristen die hun smartphones tevoorschijn haalden om dit ongewone spektakel vast te leggen.

Jürgen, in leren broek (nee, geen Lederhosen) en op flipflops, gevolgd door een boze Kanya met een koekenpan, werd al snel een virale hit.

Eindelijk, na een halfuur turbulent rennen, keerden ze allebei, uitgeput en bezweet, terug naar hun villa, waar Kanya inspiratie kreeg op het moment dat ze zich op de bank wierp.

Ze herinnerde zich plotseling dat ze het lot in een oud kookboek had verstopt tussen de pagina’s over ‘Medicinale Kruiden’ en ‘Traditionele Thaise Desserts’ om het te bewaren,

Beschaamd over haar vergetelheid en de wilde jacht die daarop volgde, uitte ze haar spijt.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Wochenblitz.com

Eén gedachte over “Thaise vrouw mist haar winnend staatslot en jaagt uit woede haar Duitse echtgenoot met een koekenpan door Pattaya”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!