Bejaarde Oostenrijkse man verdrinkt in een zwembad in Pattaya en laat vrouw en dochter in verdriet achter

PATTAYA:- Een oudere Oostenrijkse man van 74 jaar oud verdronk eergisteren op tragische wijze in een condo-zwembad in  Pattaya. Het incident vond plaats in een appartementencomplex in het Tambon Naklua. De politie en reddingswerkers snelden ter plaatse nadat ze rond 9 uur een de melding kregen.

Bij aankomst vonden de autoriteiten het lichaam van het slachtoffer, geïdentificeerd als de 74-jarige Herr Aichmann Johann, liggend bij het zwembad. Volgens rapporten werd de Herr Johann uit het water getrokken door het beveiligingspersoneel van het condominium. Hij kreeg onmiddellijk reanimatie, maar helaas overleed de man ter plaatse.

De 53-jarige vrouw van het slachtoffer, Frau Warinya, en zijn 19-jarige dochter waren ter plaatse aanwezig en waren zichtbaar radeloos. Frau Warinya verklaarde dat haar man een fervent zwemmer was en het zwembad regelmatig alleen gebruikte. Zij en haar dochter waren in de kamer aan het koken, wachtend op haar echtgenoot maar hij kwam niet op de gebruikelijke tijd terug. 

Volgens de bewaker van het appartement, khun Kosin Moomsila, zag hij de handdoek van het slachtoffer onbeheerd bij het zwembad liggen. Hij ging toen bij de nabijgelegen zee kijken en trof daar niemand aan. Kosin merkte het slachtoffer pas op toen het lichaam van de Oostenrijkse man  begon te drijven. Hij trok het slachtoffer onmiddellijk uit het water en gaf hem reanimatie, maar het was te laat.

De politie  onderzoekt momenteel de plaats van het incident en ondervraagt ​​potentiële getuigen. Het lichaam van de overledene zal worden vervoerd naar het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Algemeen ziekenhuis van de politievoor verder onderzoek om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.

Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: เคเบิลทีวี ทีเอ็มเอ็น

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!