Grote python in een kwartelboerderij in Pattaya gevangen

PATTAYA:- Een 3 meter lange python had wat kwartels op zijn menu staan, maar zover zou het het niet komen. De slang werd voor hij aan de maaltijd kon beginnen gevangen en weer in het wild vrijgelaten.

De reddingseenheid van Sawang Boriboon ontving een telefoontje over een groot reptiel dat een kwartelboerderij was binnengeslopen. De verschijning van de python plaats op een boerderij in Soi Phonprapanimit in het tambon Nongprue.

Naar aanleiding van het telefoontje snelden reddingswerkers met uitrusting ter plaatse. Ze vonden een drie meter lange python, opgerold op de balken van het kwartelshok, waarschijnlijk wachtend om toe te slaan.

Het reddingsteam heeft de python snel gevangen met behulp van hun uitrusting. De slang woog meer dan 20 kilo. Gelukkig kon hij geen eieren of kwartels eten, omdat de eigenaar van de boerderij hem als eerste vond.

De eigenaar van de boerderij, de 21-jarige khun Thanachai Kaeowphonoi, vertelde over zijn schokkende ontmoeting en zei dat hij de grote python ontdekte tijdens het rapen van eieren. Hij schakelde onmiddellijk de reddingswerkers in voor hulp.

Het reddingsteam van Sawang Boriboon heeft de gevangen python vrijgelaten in zijn natuurlijke habitat. Ze adviseerden de eigenaar van de boerderij ook om gaas rond het kwartelshok te plaatsen om toekomstige indringers door reptielen te voorkomen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!