Bangsaen Beach adopteerde een sexy kostuum van K-popster ‘Lisa’ als symbool van strijd tegen Covid19 virus

SAEN SUK:- Het gemeentehuis van Saen Suk en de Phalang Ban Yai-groep in Chonburi organiseerden een wandeltocht langs het strand van Bang Saen om dorpelingen en strandgangers aan te moedigen om sociale afstand en preventieve maatregelen tegen COVID-19 te blijven toepassen.

De populariteit van de Thaise uit Buriram afkomstige K-popster ‘Lisa’ heeft het gemeentebestuur van Saen Suk in de provincie Chonburi geïnspireerd om het kostuum over te nemen dat de artieste in haar muziekvideo draagt ​​in hun COVID-19-preventiecampagne langs Bang Saen Beach, dat veel aandacht van toeristen trok.

Deze campagne is geïnspireerd door de in Zuid-Korea gevestigde Thaise artieste Lalisa Manobal alias “Lisa” wiens nieuwste K-Pop-single wereldwijd populair is geworden.

De wandeltoccht bestond uit dansers van de Angels of Ang Sila-groep die kostuums droegen die waren geïnspireerd op Lisa’s videoclip, waaronder het traditionele Thaise ‘Chada’-hoofddeksel.  Ze deelden gezichtsmaskers en handdesinfecterende middelen uit aan toeristen.

De parade van deze kleurrijk verklede mensen trok de aandacht van strandgangers, van wie velen zelfs foto’s namen met de dansers.

Het hoofd van de Phalang Ban Yai-groep, Ongart Hongsirimongkol, zei te hopen dat meer toeristen het Bang Saen-strand zullen gaan bezoeken als de avondklok is afgeschaft.

Hij zei dat de groep bezoekers eraan wilde herinneren om hun waakzaamheid niet te verlagen met ziektepreventie, terwijl ze meer mensen aanmoedigen om deze toeristische attractie aan zee te bezoeken.

Ter afsluiting vertelde khun Ongart zei dat alle verkopers op Bang Saen Beach volledig zijn gevaccineerd. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!