Thaise zakenman in Chonburi probeert zijn nier te verkopen om geldwoekeraars af te betalen

CHONBURI:- Een man uit Chonburi die hopeloos fikse schulden bij geldwoekeraars heeft, heeft ten einde raad besloten zijn nier illegaal te verkopen om zijn schulden af ​​te betalen.

De 36-jarige Thanakrit Pansingsorn, die zich er volledig van bewust is dat de verkoop van menselijke organen illegaal is in Thailand, stond dit weekend op een straathoek in Chachoengsao met een bord waarop stond dat hij zijn nier voor de juiste prijs zou verkopen.

Het voorval ging viraal op sociale media, toen automobilisten stopten, informeerden naar de situatie van Thanakrit en hem zelfs geld gaven, uiteindelijk vond hij géén koper.

Thanakrit is de eigenaar van Thanakrit Jik Supply Co. in het district Ban Bueng.  Zijn 51-Marine schoonmoeder, Papada Kaewpancha zocht vergezeld van haar 6-jarige kleindochter en 4-jarige kleinzoon de lokale pers op, om dit relaas aan het grote publiek bekend te maken, khunThanakrit was niet aanwezig.

Khun Papada zei dat het bedrijf van Thanakrit crashte tijdens de coronaviruspandemie en dat hij al vroeg zijn 20 werknemers bleef ondersteunen, maar geld leende van een woekeraar om hun salarissen te betalen.

Maar de pandemie duurde langer dan hij had verwacht en de exorbitante rente op rente stapelde zich op.  Hij is nu blut en heeft geen geld meer om de school van zijn kinderen te betalen.

Zondag ging hij, buiten medeweten van wie dan ook, met zijn bord naar buiten om te proberen zijn nier te verkopen in ruil voor de miljoenen baht die hij nodig heeft om zijn schuld te vereffenen. Zijn schoonmoeder zei dat ze opgelucht was dat er geen geïnteresseerde kopers waren, maar ze is bang voor wat hij nu gaat doen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!