Ambassades in Zweden, het VK en Australië springen op de trend in die is aangewakkerd door de groep die mensen aanspoort om Thailand te verlaten

~HET GRAS BIJ DE BUREN IS ALTIJD GROENER~
(Er is altijd iets te vinden om jaloers op te zijn)

Drie ambassades hebben zich aangesloten bij de nieuwe trend op sociale media die is gestart door de groep “Yai Pratet Kan Ter” (laten we dit land verlaten) door advies te geven op hun Facebook-pagina’s.

De Facebook-pagina “Yai Pratet Kan Ter” werd vrijdag gelanceerd en werd al snel populair, met maar liefst 650.000 volgers vanaf gisterochtend.

De meeste berichten op deze pagina zijn van mensen die hun ervaringen in het buitenland delen, evenals advies over verhuizen van Thailand naar andere landen.

Deze groep is inmiddels ook een van de meest populaire hashtags op Twitter.

Ondertussen zijn de Australische, Zweedse en Britse ambassades op de trend van “verhuizen uit Thailand” ingesprongen door advies te geven aan geïnteresseerden in hun land.

De Zweedse ambassade wijst er bijvoorbeeld op dat Zweden bekend staat om gelijkheid, een sterk socialezekerheidsstelsel heeft voor iedereen die er woont en innovatie omvat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron 
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Div. Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!