Peuter met haar teddybeer veilig thuisgebracht na een 7-daagse Covid19 in het ziekenhuis

~LIEVE KINDEREN HEBBEN VEEL NAMEN~
(Als je iets goeds doet dan word je op diverse manieren geprezen)

BANGKOK:- De Boon Wipa Reddingsorganisatie plaatste gisteren foto’s van een 2-jarig meisje dat na zeven dagen behandeling voor Covid19 virus uit het Ratchapipat Hospital in Bangkok werd ontslagen.

Het meisje, genaamd Pimai (Nieuwjaar), liep naar verluidt het virus op van haar vader, die al naar een veldhospitaal was gestuurd.  Haar moeder mocht haar niet naar het ziekenhuis in het Thawee Watthana-district brengen en moest haar alleen in de ambulance achterlaten.

Een foto van het meisje dat alleen naar het ziekenhuis wordt gebracht terwijl ze haar teddybeer vasthoudt, circuleert sinds vorige week op internet, terwijl de bevolking bad voor haar herstel.

“Pimai werd gisteren ontslagen terwijl doktoren zeiden dat er geen spoor van het virus in haar lichaam is achtergebleven”, zei de reddingsorganisatie.  ‘Ons team bracht haar in een ambulance terug naar haar huis op Nonsee Road.  Ze is gezond en heeft een uitstekend humeur. “

De organisatie vervoerd sinds de nieuwe golf van infecties in Thailand opkwam Covid19 patiënten naar ziekenhuizen en maakte bekende dat ze om de donaties van PBM-pakken, jassen, vuilniszakken voor biologisch gevaarlijk afval en voertuigen voor transport zaten te springen.  

Geïnteresseerden kunnen hun facebookpagina bezoeken op www.facebook.com/594033564032197/

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!