50 tamme olifanten hebben de noordelijke hoofdstad van Thailand, Chiang Mai felgekleurd

CHIANG MAI:- Gisteren is er een kudde van 50 felgekleurde olifanten de stad binnengetrokken, volgens de organisatie zijn deze dikhuiden van plan om zich tot 6 januari 2024 te laten bewonderen. 

Ze worden tentoongesteld bij bezienswaardigheden zoals Thapae Gate, Maya Department Store, One Nimman, Akyra Manor Hotel, Jing Jai Market, Ploen Ruedee Night Market, TAT Chiang Mai Office, Chedi Luang en Sri SuPan Temple, evenals in beroemde hotels zoals als Shangri-La, Akyra Manor, 137 pijlers, Anantara, T. Heritage.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de creativiteit van Thaise en internationale kunstenaars en de genereuze steun van het kantoor in stad van de toeristische autoriteit van Thailand, samen met internationale bedrijven zoals Driessen en Plymovent.

Voor degenen die graag de stad verkennen en van spelletjes houden, is er een speurtocht met geweldige prijzen, waaronder olifantenfiguurtjes in drie maten: 75 cm, 30 cm en 15 cm.

Elephant Parade is een sociale onderneming die ’s werelds grootste kunsttentoonstelling van versierde olifantenbeelden organiseert. Elk olifantenbeeld is een uniek kunstwerk gemaakt door internationale kunstenaars en beroemdheden. 

De levensgrote babyolifantenbeelden worden tentoongesteld in internationale steden en op speciale plekken om het bewustzijn en geld voor Aziatische olifanten te vergroten.

20% van de nettowinst van Elephant Parade, met een minimum van 2,2 miljoen Baht per jaar, wordt gedoneerd aan projecten voor het welzijn en het behoud van olifanten.

Olleke Bolleke in Chiang Mai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!