10.000 bezoekers proeven letterlijk van Thailand: “We doen dit uit liefde voor Thailand”

VILVOORDE:- Dit weekend stond Thailand centraal in het domein Drie Fonteinen. Jong en oud genoten van de excellente Oosterse keuken.

Meer dan 10.000 bezoekers hebben dit weekend een bezoekje gebracht aan Essence of Thailand. Dat is onderdeel van de Amazing Asia Festival. “We organiseren dit voor het goede doel. Hier in Vilvoorde is dat de bamboo school, waar meer dan 80 hulpbehoevende weeskinderen zijn”, klinkt het bij de organisatoren. “We doen dit uit liefde voor Thailand. 

Eens je daar geweest bent krijg je die liefde voor Thailand automatisch. Een prachtig land maar vooral de mensen en de manier van leven heeft ons daar geraakt.” Daarom konden de mensen Thailand letterlijk proeven in het Drie Fonteinen domein

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dieter Nijs 
Content: Wouter Hertogs 
Bron: HLN.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!