🎥 | Thaise vrouw betrapt voor een “blow job” met buitenlandse man in Pattaya 

THAILAND:- Mijn geliefd stadje aan de kust van Oost Thailand heeft opnieuw bekendheid gekregen vanwege zijn reputatie als “Sin City” nadat er een video viraal ging van een Thaise vrouw die orale seks pleegde met een buitenlandse man in de buurt van waar het Pattaya Muziek Festival wordt gehouden.

De Facebook-pagina van Pattaya Online News meldde vandaag dat een getuige gisteren een video van twee minuten naar de Thaise media heeft gestuurd.  In de video is te zien hoe een vrouw in een rode jurk, vermoedelijk één Thaise een man in een wit overhemd kust, voordat ze zich voorover buigt om orale seks met hem te plegen.

Nadat het voorspel was geëindigd, ondernam het paar geen verdere seksuele activiteiten ter plaatse en dwaalde gewoon af.

Om de geblurde videoclip te bekijken, klik op deze link: https://fb.watch/j1cch6JSOk/

Het incident vond plaats op het strand van Pattaya in de buurt van een podium dat de stad dit weekend voorbereidde voor het komende Pattaya Muziek Festival deze avond. Het paar negeerde hun omgeving en was zich niet bewust van de vele mensen, zowel Thais als buitenlanders, in het gebied.

De politie van Pattaya vertelde ThaiRath dat de onzedelijke actie het imago van de toeristenindustrie van de stad aantast en ze zijn op zoek naar het paar en zijn van plan hen te vervolgen.  Ze kunnen een boete krijgen tot 5.000 baht voor het overtreden van Sectie 397 van het Strafrecht door te handelen op een manier die intimiderend is, vernedering veroorzaakt of anderen irriteert.

Dit is niet de eerste keer dat de politie van Pattaya te maken heeft met seksuele activiteiten in het openbaar.  Eerder dit jaar verscheen een 49-jarige Noorse man in een virale video waarin hij seks had met een Thaise vrouw langs de weg in Pattaya.

De man gaf later toe onder invloed van alcohol te zijn en kon zich de vrouw niet herinneren, en verklaarde dat hij bereid was alleen de verantwoordelijkheid voor zijn daden te nemen en een boete van 5.000 baht betaalde wegens het overtreden van sectie 397 van het strafrecht.

Een soortgelijk incident deed zich vier dagen geleden voor in de centrale provincie Phitsanulok.  Drie personen, twee mannen en een vrouw, naar verluidt daklozen en drugsverslaafden, werden gearresteerd omdat ze op een viaduct een triootje vormden. Elk van hen betaalde uiteindelijk een boete van 500 baht voor hun ongepaste seksuele activiteiten.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!