šŸŽ„ | Thaise man legt op zijn motor een afstand van 20.000 kilometer af om de Eiffeltoren in Parijs te zien.

PARIJS:- Een Thaise man ging viraal op TikTok nadat hij in 55 dagen 20.000 kilometer op een motorfiets van de Zuid-Thaise provincie Krabi naar Frankrijk had gereden. De Thaise TikTokker khun newkooy, die op reis was in Sloveniƫ, deelde zijn TikTokvideo van een motor voorzien van een Thaise vlag en een Thais kenteken op zijn TikTok-account en schreef:

ā€œHij was in Europa voor een citytrip toen hij een motorfiets met een Thais kenteken zag staan, hij begroette de motorrijder en vertelde dat hij het fantastisch vond om een landgenoot in de stad van de liefde aan te treffenā€.

Klik HIER om de video te bekijken.

In de video is te horen hoe de bestuurder zegt dat hij zijn motor niet heeft meegenomen in het vliegtuig of de trein. Hij reed vanuit Thailand het land binnen en legde 18.000 kilometer af. Hij voegde eraan toe dat hij in een groep reisde, maar dat de andere renners in een nabijgelegen hotel aan het uitrusten waren.

De motorrijder gaf later commentaar op de video, wat veel gebruikers ertoe aanzette zijn verhaal te volgen op zijn Bikerchill-account.

De man vertelde later dat hij was aangekomen bij de Eiffeltoren in Parijs, Frankrijk. Hij zei dat hij 20.000 kilometer had afgelegd toen hij daar aankwam. Hij voegde eraan toe dat hij meer dan een uur van het uitzicht genoot.

In het commentaar onthulde hij dat hij in de zuidelijke provincie Krabi woont, wat zou kunnen betekenen dat hij zijn reis daar is begonnen. De route voerde hem door Laos, China, Kazachstan, Rusland, Georgiƫ, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Noord-Macedoniƫ, Albaniƫ, Kosovo, Montenegro, Serviƫ, Bosniƫ en Herzegovina, Kroatiƫ, Sloveniƫ en verder naar Frankrijk.

Hij zei dat het hem 55 dagen kostte om van Thailand naar Frankrijk te reizen en dat hij 60.000 baht aan brandstof had uitgegeven. Velen zeiden dat reizen per vliegtuig goedkoper en handiger was, maar het was niet te vergelijken met de ervaringen die deze man en zijn vrienden tijdens de reis hadden.

De man heeft niet onthuld waar hij naartoe reist, maar uw nieuwsbeer denkt dat de man wel eens Volendam zou kunnen aandoen om zoā€™n ā€œleukeā€ Volendamse klederdracht foto te laten maken, of hij van plan is naar andere Europese landen te reizen of terug te keren naar Thailand is niet bekend.

Olleke Bolleke in Europa 

EĆ©n gedachte over “šŸŽ„ | Thaise man legt op zijn motor een afstand van 20.000 kilometer af om de Eiffeltoren in Parijs te zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!