🎥  |De eerste trailer voor ‘Bon Bini’ Bangkok Nights met Jandino Asporaat staat online!

PATTAYA:- Het vierde deel uit de populaire Bon Bini-reeks is in aantocht en de trailer van Bon Bini: Bangkok Nights is inmiddels gedeeld. 

Voordat Judeska (het karikatuur van Jandino) officieel haar bioscoopdebuut maakte, veroverde Jandino Asporaat televisie al met zijn hilarische sketches als verschillende personages. Het is inmiddels al acht jaar geleden dat Bon Bini Holland naar het witte doek kwam. 

2023 staat voor veel fans van de reeks dus in het teken van het langverwachte vierde deel. Na Curacao en New York is het tijd om richting Bangkok te reizen. 

De makers van Bon Bini: Bangkok Nights namen de film pas afgelopen zomer op, maar eind dit jaar is het dan al zover. De nieuwe film is vanaf 20 december al te zien in de bios. 

Judeska sluit een lening af bij de zakenmagnaat Lo Pei Chan, want de fastfoodketen F.C. Kip is aan uitbreiding toe. Maar dat brengt haar in grote problemen. Bekijk de trailer hieronder:

Om terug te krijgen wat haar toebehoort, bedenkt ze een slim plannetje. Daarvoor moet ze helaas wel naar Bangkok. Het belooft weer een knotsgek avontuur te worden als we de eerste beelden mogen geloven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!