🎥 | Cameraopname toont drie pitbulls die inbraken in een huis in Kanchanaburi, kinderen rennen weg uit angst voor hun leven

KANCHANABURI:- Drie pitbulls uit een tempel drongen eerder deze week in een gezinswoning in de westelijke provincie Kanchanaburi binnen,  waardoor twee jonge jongens allerijl zichzelf in veiligheid brachten.  De jongens raakten niet gewond, maar de pitbulls doodden op brute wijze één van hun huiskatten.

Op de beelden die Santi Kasinthuram op Facebook plaatste, is te zien hoe de pitbulls het huis binnenstormen, waardoor zijn 6-jarige en 8-jarige zoons voor hun veiligheid moeten vluchten.  De aandacht van de pitbulls ging naar de huiskat die uit het raam sprong voordat de pitbulls hem naar buiten joegen en hem doodden.  Als de pitbulls niet waren afgeleid door de kat, hadden de kinderen gemakkelijk kunnen worden aangevallen.

De pitbulls zijn eigendom van een monnik in een nabijgelegen tempel.  De abt van de tempel had de monnik eerder gewaarschuwd om de pitbulls, een ras dat berucht bekend staat om hun gewelddadige temperament, goed in de gaten te houden.  Bij nader onderzoek bleek de tempel zelfs in totaal  tien pitbulls te huisvesten.

Santi heeft aangifte gedaan bij de politie over het incident, maar wil geen aanklacht indienen.  De politie ging de volgende dag naar de tempel om met de monnik te praten over hoe hij de pitbulls beter onder controle kan houden om herhaling van dit soort incidenten te voorkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: YouTube 
Content: Olleke Bolleke in West-Thailand
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “🎥 | Cameraopname toont drie pitbulls die inbraken in een huis in Kanchanaburi, kinderen rennen weg uit angst voor hun leven”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!