🎥  | Buren klagen over vieze geur in flat van “mooi, jong koppel”, huisbaas kan ogen niet geloven wanneer hij gaat kijken 

BANGKOK:- Huisbaas khun Art Ratchanon verhuurde zijn appartement aan een “mooie, jonge vrouw” met een al even “knap, jong vriendje” en dacht dat zijn eigendom in goede handen was. Maar het koppel betaalde de huur nooit op tijd en buren klaagden al een tijdje over een vieze geur in het gebouw. 

Op en dag waren de huurders gewoon verdwenen, dus ging Art een kijkje nemen. Hij trof hopen vuilnis en rottende etensresten aan, flessen vol urine en ratten die vrij spel hadden in de woning.

De Thaise huisbaas moest professionele schoonmakers inhuren om alles weer proper te krijgen, maar zelfs zij werden misselijk toen ze het appartement aan het uitmesten waren. Naast alle vuilnis, troffen ze ook nog een smerige wc-pot aan die al maanden niet meer was doorgespoeld. “Omdat ze al die tijd hun rekeningen niet meer hadden betaald, was het water afgesloten”, klinkt het. Plassen deed het koppel in lege flessen die ze lieten staan. De flessen waren overvol en lekten, de inhoud was al in de vloer gedrongen.

Volgens khun Art kostte het uren om de boel weer op te kuisen en zal hij het appartement eerst moeten laten renoveren voor hij het weer kan verhuren. Ook alle meubels die in het flatje stonden, zijn naar de vaantjes en moeten vervangen worden. “Ik kan niet geloven dat een mooi, jong koppel zo smerig kan zijn”, aldus Art. “Het bezorgt me immens veel stress, maar het ergste is dat de stank in mijn neus blijft zitten. Ik ruik het nog.” 

Hij heeft klacht ingediend tegen het koppel en hoopt dat hij de achterstallige huur en de kosten die hij moest maken toch nog kan innen.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!