🎥 | Bolleke Bolleke Bolleke de beer, daar is ie weer!

Na een korte onderbreking van 14 dagen wil ik u laten weten, dat uw nieuwsbeer morgen weer lekker op zoek gaat naar leuke, spannende, interessante wetenswaardigheden over Thailand en de bewoners van dit fantastische land.

Mijn gezondheid laat de laatste tijd wat te wensen over, hopelijk heb ik nu genoeg verpleegsters gezien. Wat ik vooral vervelend vindt, is dat het blog Olleke Bolleke in Thailand even on hold stond, bijzonder jammer eigelijk,  daar duizenden medelanders per dag het nieuws lezen.

Misschien dat u denkt, wellicht kan ik daar iets in betekenen, ik als nieuwsbeer zou het geweldig vinden om een aantal collega’s in het redactie team te mogen verwelkomen.

Lijkt het iets om deze nieuwsbeer ter zijde te staan, gebruik dan het contactformulier op de website of stuur mij even een berichtje via messenger.

Met vriendelijke groet,
Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “🎥 | Bolleke Bolleke Bolleke de beer, daar is ie weer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!