🎥 | Bang Saray overvallen door een flinke plens water, wijdverbreide overstromingen in het hele gebied

SATTAHIP / BANG SARAY:- Aanhoudende zware regenval sinds gisteren leiden tot aanzienlijke overstromingen in Bang Saray, waardoor verschillende gebieden, waaronder Sukhumvit Road en aangrenzende straten, zwaar werden getroffen.

De meedogenloze stortbui resulteerde in waterophoping op Sukhumvit Road, vooral van Pattaya richting Sattahip. Het riool systeem raakte overbelast, waardoor aanzienlijke overstromingen op het wegdek ontstonden en woonwijken in de buurt onder water kwamen te staan. Als gevolg hiervan ontstond er een ernstige verkeersopstopping, waarbij voertuigen langzaam reden en beperkt waren tot de meest rechtse rijstrook.

Als reactie op de crisis heeft het tambon Bang Saray waterpompen ingezet om te helpen bij het droogleggen van de overstroomde gebieden. Na 1 à 2 uur gezamenlijke inspanningen keerden de wegen geleidelijk terug naar de normale omstandigheden, waardoor de onmiddellijke impact van de overstromingen werd verlicht.

Automobilisten die tijdens regenval de getroffen routes doorkruisten, werden gewaarschuwd voorzichtig te zijn, op hoger gelegen terrein te blijven en niet door overstromingswater te rijden om het risico op voertuigschade te beperken en de persoonlijke veiligheid te garanderen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: pptvhd36.com

Eén gedachte over “🎥 | Bang Saray overvallen door een flinke plens water, wijdverbreide overstromingen in het hele gebied”

  1. Tja als in NL de straten zo als laatst in Oisterwijk overstroomd zijn kan je daar gewoon met 50 km door heen jassen, zou ik hier in Thailand niet doen ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!