Zes zwerfhonden uit Thailand vliegen per privéjet naar de VS voor een nieuw leven 

PHUKET:- Met de hulp van de Soi Dog Foundation (มูลนิธิเพื่อสุนัขในซอย), opgericht om zwerfhonden en katten te beschermen, kregen zes honden de kans om met een privéjet naar de VS te reizen en een nieuw leven te beginnen met nieuwe eigenaren.

Volgens de Facebook-pagina van de Soi Dog Foundation werden de honden: To, Teresler, Deepop, Dardos, Eemark en Master Art die van hun zwervend bestaan waren gered, overgevlogen naar de Verenigde Staten.

Ze verlieten Thailand aan boord van een privéjet georganiseerd door de non-profitorganisatie Wings of Rescue. Met vrijwilligers als crew vlogen we via Washington DC naar Chicago.

Tijdens de vlucht werden de 6 honden verzorgd door Wings of Rescue en mocht Dardos zelfs plaatsnemen op de pilotenstoel in de cockpit.

Benadrukkend dat dit een uiterst zeldzame kans is voor zwerfhonden, vraagt ​​Stichting Soi Dog:
“Wie had gedacht dat geredde zwerfhonden met een privéjet naar de Verenigde Staten zouden vliegen?”

De organisatie is verrast en verheugd over deze ontwikkeling.

Een tip van Olleke Bolleke in Thailand: als U als dierenliefhebber organisaties als Stichting Soi Dog wilt steunen om zwerfdieren in nood een betere toekomst te geven, dan kunt U ook een zwerfdier adopteren.Daarmee levert U een doorslaggevende bijdrage aan het verbeteren van het leven van het dier 🙏

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!