Naakte Britse onrustzaaier valt een bejaarde Australiër in de A go go bar Tahitian Queen in Pattaya aan

PATTAYA:- Een zwaar dronken, bijna naakte Britse man viel gisteravond in een “A go go bar” een oudere Australische toerist met een bierflesje aan. Het 77-jarige slachtoffer liep hoofdletsel op en is in allerijl naar het ziekenhuis gebracht.

Na de melding coördineerden de politie met de reddingswerkers van Sawang Boriboon en haastten zich naar de plaats van het incident in de Tahitian Queen A-gogo-bar aan Pattaya Beach Road.

De agenten troffen de verdachte van onbekende identiteit aan de bar. Hij was al onderworpen door een groep barmhartige Thaise barbezoekers  en barbeveiliging nadat hij bijna naakt en zwaar dronken de bar binnenkwam en zonder duidelijke reden een bierfles tegen het hoofd van de 77-jarige Mr. Josef S, van Australische nationaliteit sloeg. Volgens de politie zou de verdachte uit Engeland komen.

Barbezoekers en reddingswerkers hielpen Josef met zijn hoofdwonden voordat ze  hem naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerde. Getuigen van de aanval vertelden tegen “Snelle Jelle” onze razende stadsreporter dat de Britse verdachte op de avond voorafgaand aan het incident ook bij Tahitian Queen Agogo was geweest.

De verdachte ging tien weg en kwam nu terug bijna naakt en dronken de bar binnenrennen. Hij weigerde ook kleren aan te trekken die mensen hem probeerden te geven en begon anderen aan te vallen. De man pakte toen een bierflesje en sloeg daarmee de Australiër.

De politie van Pattaya houdt de man vast op een politiebureau en probeert momenteel hem te identificeren omdat hij geen identiteitspapieren bij zich had. De man werd door de politie van Pattaya beschreven als zeer onwillig en bleef wetshandhavers en anderen bedreigen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!