Vrouw zwaargewond in Pattaya nadat een stalen ligger van een hijskraan viel

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De reddingsdienst Sawang Boriboon in Pattaya werd ingeschakeld nadat een stalen ligger met een gewicht van een ton, van een hijskraan was gevallen. Het voorwerp kwam op een jonge vrouw terecht.

Het ongeluk gebeurde gisterochtend op een bouwplaats voor een hotel met 25 verdiepingen aan het einde van Soi 31 Pattaya Na Klua.

Toen de reddingsdiensten arriveerden, hadden de arbeiders de 25-jarige Kanlaya die bewusteloos was, al uit het gebied weggehaald. Ze kreeg eerste hulp en werd met een schedelbreuk naar het ziekenhuis gebracht.

Wissanu, 38, een collega die getuige was van het incident, zei dat het slachtoffer werkte als seingever voor de kraan.

De kraan zou een lading van twee ton moeten kunnen dragen en werd regelmatig gecontroleerd en hij had geen idee waarom de ligger viel. Hij zei dat hij slechts een meter verderop stond en ongetwijfeld werd gered door zijn Luang Pu Thuat-amulet uit Wat Chang.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Visa The Nation
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Thai Visa The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!