Vrouw in Zuid Thailand breekt haar eigen vinger om verzekeringsgeld te innen

SONGKHLA:- Een vrouw bleek haar eigen vinger te hebben gebroken in een verzekeringsfraudezaak.  De Crime Suppression Division arresteerde de 39-jarige Nusara uit de provincie Songkhla.  

De vrouw wordt gezocht door een arrestatiebevel uitgevaardigd door de correctionele rechtbank van 24 december 2021. De zaak heeft betrekking op een groep die verantwoordelijk is voor veel verzekeringsfraudezaken.  

De groep zou nep-incidenten opzetten om hun klanten te helpen geld te claimen bij verzekeringsmaatschappijen.  Wanneer iemand geïnteresseerd is om hun diensten te gebruiken, registreren ze de naam van de klant en daarna bedacht de groep een juiste remedie en bracht dit in de praktijk.  Dit omvat het aanmaken van nieuwe bankrekeningen en ATM-kaarten.  Dit wordt vervolgens gebruikt als onderdeel van de informatie om een ​​verzekering te kopen.

Ze sloten bij verschillende verzekeringskantoren verzekeringen af en enkele maanden later volgende Het gemaakte actieplan om het verzekeringsgeld te beuren.  

Sommige nep-situaties die ze hebben gedaan, zijn nep-auto-ongelukken en nep-slachtoffers van brandwonden.  De mensen zouden opzettelijk heet water over zichzelf gieten.  Het bewijs zou dan worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij om het geld te claimen.  

Er is voor zover bekend voor minstens 14 miljoen Baht aan schade veroorzaakt door de groep.  Na onderzoek verzamelde de Crime Suppression Division bewijsmateriaal en diende bij de rechtbank een aanhoudingsbevel in.  16 mensen werden gearresteerd op 27 december 2021, verdeeld in 3 groepen.  Nusara was één van de verdachten die ondergedoken werd aangetroffen in de provincie Songkhla.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron:  Sanook News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!