UPDATE | Aanvaller gearresteerd in steekpartij van 2 Britse mannen in Kanchanaburi

KANCHANBURI:- De politie in de westelijke provincie Kanchanaburi heeft verklaard dat ze een Thaise man hebben gearresteerd, die verantwoordelijk is voor een brute mesaanval op twee Britse mannen, waarbij een van hun het leven liet.

Khun Prasut Thipthep, naar verluidt de aanvaller, werd gearresteerd vlakbij bij de Crime-scène, aan de overkant van de straat van het huis dat was gehuurd door de Britse mannen die werden aangevallen.  Hij zou zich daar in een kamer schuilhouden die toebehoorde aan een familielid.

Er werd gemeld dat de aanvaller een geschiedenis heeft van psychische problemen, met ziekenhuisgegevens voor eerdere problemen.  Nadat de misdaad was begaan, vielen boze bewoners, in de overtuiging dat hij verantwoordelijk was voor de gruwelijke moord, de verdachte aan en sloegen hem zodanig dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest worden gestuurd.

Er werd voldoende bewijs achtergelaten op de plaats van het misdrijf, waaronder het sikkelvormige mes dat bij de steekpartij werd gebruikt en een paar pantoffels waarvan wordt aangenomen dat ze eigendom zijn van de aanvaller.  

De man blijft in politiehechtenis en zal voor verder onderzoek worden vastgehouden op het politiebureau van het district Muang.  Hij wordt beschuldigd van moord en poging tot moord voor het incident.

Volgens de politie speelden de twee Britse mannen na 3 uur ’s nachts luide muziek op een radio voor hun huis terwijl ze aan een tafel bier zaten te drinken.  Ze werden verrast door een Thaise man met een lang sikkelvormig mes die hen confronteerde en aanviel. 

QDe 55-jarige Shaun Kevin Dagnan (voorheen gerapporteerd als Sean Kewin) liep ernstige verwondingen op door een steekpartij toen hij voor spoedbehandeling werd opgenomen in het dichtstbijzijnde ziekenhuis.  Nieuwe rapporten zeggen dat hoewel zijn leven niet langer in gevaar is, ze nog steeds nauw wordt behandeld in het Paholpolpayuhasena-ziekenhuis voor zijn verwondingen.

Maar de 49-jarige John Marcus werd gevonden met zijn gezicht naar beneden in een plas bloed bij zijn stoel voor het huis met een steek in zijn nek die, ondanks de inspanningen van het ziekenhuis, tot zijn dood leidde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in West THAILAND
Bron:  The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!