Volgens Chiang Mai zijn de “Holy Cranes” volkomen legaal, nadat deze machines 2 jaar geleden door de overheid verboden werden

CHIANG MAI:- De openbare aanklager van Chiang Mai heeft een zaak tegen een zgn. ‘Holy Cranes” spelautomaten geseponeerd en oordeelde dat de automaten verkoopautomaten zijn in plaats van gokapparaten.

De uitspraak zou een precedent kunnen scheppen en het landelijke verbod van twee jaar geleden op gokwetten door de regering ongedaan maken.

Khun Kasem Suphasit, juridisch adviseur van Family Amusement Co Ltd, zei dat de zaak in Chiang Mai kwam nadat de politie op 17 maart vorig jaar eigenaren van dergelijke automaten  in het Promenada-winkelcentrum in het district Muang had gearresteerd.

 “Administratief personeel en de politie van Mae Ping hebben ook eigendommen in beslag genomen in het geschil, waaronder 35 ‘Holy Cranes’ automaten, zeven muntenwisselmachines, 198.750 Baht in contanten en twee sleutels van de automaten”, legde hij uit.

Hij zei dat de aanklager van Chiang Mai de aanklacht – het organiseren van gokken en het verbergen of verspreiden van illegaal geïmporteerde goederen – op 7 februari van dit jaar had laten vallen.

“De officier van justitie heeft verduidelijkt dat Family Amusement Co Ltd, die de automaten in Thailand heeft geproduceerd”, zei hij.  “Ondertussen werden ‘Holy Cranes’ beschouwd als automaten en het bedrijf oordeelde dat het zijn activiteiten uitvoert in overeenstemming met de richtlijnen van het ministerie van Binnenlandse Zaken.”

Hij voegde eraan toe dat hij niet wist of de automaten van anderen wel of niet de wet overtraden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!