VIDEOCLIP | Skateboarder rijdt van een 5-verdiepingen tellend gebouw in Trang en komt om het leven

~DE DOOD HEEFT GÉÉN KALENDER~
(De dood, in dit geval als persoon gezien, kan op elk willekeurig moment verschijnen)

TRANG:-Een 40-jarige man heeft zijn dood tegemoet gesprongen nadat hij van het niet-omheinde dakterras van een vijf verdiepingen tellend gebouw in de wijk Muang was geskated.

Een oudere vrouw die haar vuilnis aan het buitenzetten was, vond dinsdag rond 6 uur een gewonde man bewusteloos in een plas bloed op de vloer van Soi 2 op Wisetkul Road van het Tambon Thab Thiang.

Ze belde haar buren, die zeiden dat het Naruechit Rungruangsiriphan was, de zoon van de eigenaar van een motorzaak.

De ambulance hulpdienst werd gebeld om de gewonde man op te halen en gingen toen naar de motorwinkel om zijn familie erover te vertellen.  Zijn vrouw en kinderen haastten zich naar de plaats van het ongeval.

Khun Naruechit werd naar het ziekenhuis van Trang gebracht, waar hij later stierf, zo meldde de Thaise media.

De politie zei later dat Khun Naruechit vaak skateboardde met zijn kinderen en gingen vaak s avonds ook vaak naar het sportveld van de Trang Charity Foundation, niet ver van hun huis.

Elke ochtend skate hij alleen op het dakterras van de vijf verdiepingen tellende winkel waar ze woonden.  Hij zou op het dak zijn gereden en 20 tot 25 meter op de grond zijn gevallen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!