Vandaag tijdens Moederdag in Thailand, mogen Thaise burgers gratis de nationale parken in

THAILAND: De toegang tot alle nationale parken in het hele land is, vandaag vrijdag 12 augustus gratis, dit ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit de Koningin-moeder, en ook een feestdag gemarkeerd als Moederdag in het land.

De directeur van het Departement van Nationale parken, Khun Ratchada Suriyakul na Ayutthaya, benadrukte wel dat de vrijstelling van entreegelden van alléén toepassing is op Thaise staatsburgers en hun voertuigen.

“De actie is bedoeld om de verjaardag te vieren van de koningin-moeder, die ijverig heeft gewerkt aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen om het publiek bewust te maken van natuur- en natuurbehoud en om binnenlands toerisme te promoten”, zo vertelde hij.

Khun Ratchada adviseerde reizigers om de openingstijden van nationale parken te controleren op https://shorturl.asia/fA4ku, aangezien sommige parken zijn gesloten vanwege natuur herstel.

Hij drong er ook bij parkbezoekers op aan om sociale afstand te bewaren en hun handen te wassen na het aanraken van gemeenschappelijke oppervlakken om te voorkomen dat het Covid19 virus zich verspreidt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!