Het noorden, noordoosten en oosten van Thailand in de ban van de gevolgen van de tropische storm “MULAN”

THAILAND:- De bewoners in het noorden, noordoosten en oosten zijn vandaag gewaarschuwd om tot na het weekend alert te zijn op mogelijke plotselinge overstromingen en zandverstuivingen als gevolg van de tropische storm Mulan.

Het Thais Meteorologisch instituut liet weten dat de tropische storm Mulan, die boven de Zuid-Chinese Zee ligt, naar verwachting door het eiland Hainan zal gaan voordat hij vandaag in het hogere Vietnam aan land zal komen.

Het weerinstituut voorspelde dat de storm verspreidde zware tot zeer zware regenval in het noorden, noordoosten en oosten in de periode van 11-13 augustus zou brengen.

 “Mensen in Thailand moeten oppassen voor ernstige omstandigheden die plotselinge overstromingen en oppervlakte-afvoer kunnen veroorzaken”, zo waarschuwde de TMD.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TMD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!