Vaccinaties voor buitenlanders van allerlei pluimage en van oud tot jong

~PRIK PRIK PRIKKEBEEN, WAAR GA JIJ HEEN~
(Naar Bangkok natuurlijk)

PATTAYA:- Gisteren had uw nieuwsbeer het genoegen om ingeënt te worden met het Sinovac vaccin tegen dat verdomde Covid19 virus.  Natuurlijk weet ik dat hele volksstammen expats mij nu zullen verslijten voor een beer die de weg kwijt is, maar dat gooi in in mijn petje.

WAAROM GOOI IK DAT IN MIJN PETJE.
Heel simpel om dat ik dat een stuk geruster ben en mij niet direct sappel hoef te maken om één: de gezondheid van mijn partner, die long-patiënt is, en twee: omdat ik een extra kilootje of ….meedraag.

Over mijn vaccinatie gisteren in Bangkok, één proces wat met precisie verliep, kan ik alleen maar mijn waardering uitspreken….het liep als een trein, duidelijk, snel, schoon en bovenal zeer vriendelijke verpleging, niets was te veel gevraagd daarom een vetgedrukte

CHAPEAU!!!

Okay, nu genoeg daar over en wat nu ……..U, die nog géén vaccinatie heeft gehad, dat toch graag wilt, maar die het niet lukt om zich op de vaccinatie website te registeren.

Onder voorbehoud kan ik u gerust…..misschien wel blij maken.  Naar verluidt zal vanmiddag de website:

http://www.thailandintervac.com/

weer voor expats, van groot tot klein en van oud tot jong, weer opgesteld worden.

Als u van plan bent om zich vrijwillig te vaccineren, wacht dan niet, registreer u eerst middels blauwe link en maak vervolgens op de groene link. Daar kunt u de datum en tijd kiezen.

Ook heb ik horen vertellen dat de website opengesteld wordt,  navenant er vaccins voor de maand juli beschikbaar zijn. Wanneer deze vergeven zijn, zult waarschijnlijk tot augustus moeten wachten, want OP=OP.

Even nog dit, mocht u vragen hebben omtrent het invullen van deze aanvraag, stuur mij dan gewoon even een berichtje. U zult niet de eerste zijn, die uw nieuwsbeer naar eer en geweten (VERTROUWD) geholpen heeft om zich door deze beknopte papierwinkel heen te wurmen.

LET OP…HET IS GEHEEL VRIJBLIJVEND EN VERRAS MIJ NIET MET ONZINNIGE UITSPRAKEN WANT DAN IS MIJN PRULLENBAK BINNEN DE KORSTE KEREN VOL!

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!