Turkse man flirt via een app met een Thais meisje in Pattaya en neemt haar mee naar een hotel, waarna bijna al zijn bezittingen werden gestolen.

PATTAYA:- Afgelopen nacht om 03.30 uur meldde een 50-jarige Turkse man, Mr. Ruhan Topal, zich bij luitenant Anand Mahakit Asawakul, rechercheur op het politiebureau aan de Pattaya Beach road om zijn beklag te doen over een Thaise vrouw die hem in een hotel in Zuid-Pattaya bestolen had. Het zou gaan om een diefstal van meer dan 100.000 Baht.

Mr. Ruhan vertelde tegen de politie dat hij de Thaise vrouw slechts drie dagen kende door contact met hem op te nemen via een datingapplicatie. Ze vertelde dat ze op Phuket woonde, dus nodigde hij haar na een vriendelijk gesprek om naar Pattaya te komen. 

De Thaise vrouw was gistermorgen in Pattaya aangekomen, waar ze elkaar in een restaurant ontmoette en waar lekker gegeten en gedronken werd. Tegen middernacht nam hij haar naar zijn hotel. Zonder ergens aan te denken besloot de man om eerst even te gaan douchen. 

Toen hij klaar was met douchen, was de Thaise vrouw op mysterieuze wijze was verdwenen. Bovendien waren veel van zijn bezittingen ook verdwenen, zoals 2.100 dollar aan vreemde valuta, wat overeenkomt met ongeveer 73.000 baht en een telefoon van het merk iPhone 14 Pro van ongeveer 35.000 baht. was foetsie. De totale waarde van de vermissing bedroeg meer dan 100.000 baht, dus haastte hij zich om de diefstal bij de politie te melden. 

In eerste instantie na ontvangst van de melding heeft luitenant Anand Mahakit Asawakul, één onderzoeksteam gecoördineerd. En is het team naar het hotel waar het incident plaatsvond gegaan de beelden van fe CCTV-camera’s te inspecteren en op zoek naar aanwijzingen over het uiterlijk van dit vingervlugge meisje, in de overtuiging dat de dader nog in Pattaya zou moeten zijn.

De politie heeft de zaak in onderzoek .

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Turkse man flirt via een app met een Thais meisje in Pattaya en neemt haar mee naar een hotel, waarna bijna al zijn bezittingen werden gestolen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!