Thaise moordenaar ontvlucht Taiwan en geeft zich over in Chiang Mai

CHIANG MAI:- De hoofdverdachte van de moord op een Thais echtpaar in Taiwan, wat zijn zakenpartners waren, heeft zich deze vrijdagmorgen vrijwillig bij de politie in de provincie Chiang Mai gemeld.

De 35-jarig en Santi Supa-apiradeepailin, werd vanmorgen rond 8 uur door zijn 63-jarige vader en andere familieleden aan de misdaadbestrijdingspolitie van de 335e grenspolitiepolitie in het district Chiang Dao overgedragen.

De verdachte is direct naar Bangkok gebracht.  Zijn overgave maakte een einde aan een politieklopjacht en verlengde de onderhandelingen met zijn familie en vrienden.

Khun Santi werd gezocht in Taiwan voor de moord op Prasert Norat, 32, en zijn 35-jarige vrouw Potjanee, die vijf maanden zwanger was van een tweeling.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/thais-echtpaar-door-een-landgenoot-in-taiwan-vermoord/

De lichamen van de slachtoffers werden afgelopen zondag gevonden in hun BMW X4-voertuig dat geparkeerd stond buiten het hogesnelheidstreinstation Taoyuan in de buurt van Taipei.

Khun Santi was te zien op beelden van beveiligingscamera’s op 8 juni, toen de drie een ontmoeting hadden.  De verdachte reed in de vroege ochtend van 9 juni met BMW naar het treinstation.

De verdachte arriveerde later op 9 juni in Thailand en landde op de luchthaven Suvarnabhumi en ging onmiddellijk naar Chiang Mai.

De Taiwanese media berichtten dat de slachtoffers elders waren doodgeslagen.  Het voertuig stonk behoorlijk toen de lichamen na dagen werden gevonden.  Volgens de politie waren de slachtoffers allebei op het hoofd geslagen.

Onderzoekers vermoeden dat een conflict over een reeks leningen aan khun Santi tot de moorden heeft geleid.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: komchadluek.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!