Gratis massages tot het einde van deze maand in Pattaya 

PATTAYA:- Voelt u zich gestresst?…..Een projectopleiding voor aspirant-massagetherapeuten biedt gratis massages in het gemeentehuis van Pattaya van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur, op de vierde verdieping.  

Het project begon deze week en duurt tot 30 juni. Als u snakt naar verlichting van uw hectische dagelijkse leven, helpen 20 massagestagiaires u graag.

De massages zijn gratis voor zowel Thais als buitenlanders.  De cursisten geven lichaam en voet massages.  Thaise traditionele massages zijn uniek van westerse of Europese massages omdat de ontvanger volledig gekleed op een mat ligt die meestal op de grond of laag bij de vloer ligt.

Thaise massages bestaan ​​al 2500 jaar toen de methode oorspronkelijk begon als een soort geneeskunst in India, beïnvloed door de Ayurvedische en traditionele Chinese geneeskunde.  

Voor een traditionele Thaise massage zal de masseuse uw ledematen strekken en trekken terwijl hij schommelende bewegingen gebruikt om stress te verlichten en de flexibiliteit en bloedsomloop te verbeteren, wat leidt tot de onvermijdelijke diepe ontspanning die wordt gevoeld door de meesten die deze massage in oosterse stijl hebben ondergaan.

Thaise massages richten zich meer op de stroom van energie, óók wel chi genoemd, in uw hele lichaam, wat veel meer in lijn is met Aziatische geneeskunst.  Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de pijntjes en kwalen van veel mensen zijn verzacht met dit soort therapie. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!