Thais echtpaar door een landgenoot in Taiwan vermoord

TAIPEI:- Vorige week vermoordde een Thaise man een Thais echtpaar in Taiwan, de vrouw zwanger van een tweelin, stopte hun lichamen in de kofferbak van een BMW in de stad Taoyuan, vlakbij de hoofdstad Taipei.

De hoofdverdachte, een Thaise man uit Ubon Ratchathani, is donderdag uit Taiwan gevlucht naar zijn huis in Chiang Mai, in het noorden van Thailand.  Tegen de tijd dat de Thaise politie traceerde , was hij al uit Chiang Mai gevlucht.  De politie vermoedt dat hij Thailand is ontvlucht en de grens naar een buurland is overgestoken, maar zijn huidige verblijfplaats is tot nu toe nog onbekend.

Een goede vriend van het overleden echtpaar, een zakenman, onthulde dat de verdachte en het stel goed bekenden waren.  De zwangere Thaise vrouw had de dubbele nationaliteit van Thaise en Taiwanese nationaliteit.  

De verdachte en overledene besloten samen zaken te doen door leningen te verstrekken aan Thaise mensen in het buitenland.  In het begin verliep de zaak goed, maar uiteindelijk begonnen er problemen te ontstaan, waaronder de brute moorden die vorige week plaatsvonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuidoost Azië 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!