Thaise man maakt een illegaal strandritje op Pattaya Beach en komt met zijn pick-up truck vast in het zand te zitten

PATTAYA:- Gisterenmiddag reed een Thaise man zijn pick-up truck vast op het strand van Pattaya. De van buiten de stad komende man dacht dat het legaal was om met zijn auto over het strand te sjezen. De zwarte pick-up kwam om 17.30 uur vast te zitten op North Pattaya Beach.

De strandwachten van Pattaya en lokale toeristen probeerden de pick-up truck uit het zand te duwen, maar faalden, omdat de inspanningen er alleen maar toe leidden dat de pick-up truck alleen maar dieper, niet ver van het wassende water, in het zand kwam te zitten.

De politie van Pattaya kwam ter plaatse en riep een sleepwagen ter plaatse.  Met hulp van de chauffeur van de takelwagen werd het voertuig uiteindelijk teruggetrokken naar Pattaya Beach Road.

De 34-jarige chauffeur van de pick-up, khun Bandit Wisaphon, die niet uit het Chonburi komt, vertelde tegen “Snelle Jelle”, onze razende reporter: “Dit was onze eerste keer dat we het strand van Pattaya weer bezochten na een zeer lange tijd, door de Covid19 maatregelen niet in deze provincie te zijn geweest”

 “Ik zag wielsporen in het zand  terwijl ik op Pattaya Beach Road reed en kwam geen borden tegen die me verboden om op het zand te rijden, dus ik dacht dat het legaal was om op het strand te rijden, om de zee vanuit mijn auto dichterbij te bekijken.

Later ontdekte ik dat de sporen toebehoorden aan ATV’s die de strandwachten gebruiken en bouwmachines die een verbouwing uitvoeren en dat het niet bedoeld is voor gewone voertuigen om op het strand te rijden.  Helaas kwam ik vast te zitten, gelukkig heeft iedereen me geholpen mijn pick-up truck  te bevrijden.  Ik heb mijn lesje geleerd vandaag.”  Zo concludeerde Khun Bandiet.

De politie van Pattaya besloot om de man niet aan te klagen, verschillende omstanders leken de situatie nogal komisch te vinden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattayanews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!