Thaise automobilist ontsnapt aan de dood terwijl zijn auto ‘kopje onder’ gaat in de Nakhon Ratchasima-tunnel

NAKHON RATCHASIMA:- Een automobilist wist net op tijd te ontsnappen toen hij met zijn auto zondag rond 3 uur ’s nachts een ondergestroomde tunnel in de wijk Bua Yai in Nakhon Ratchasima reed.  De tunnel ligt in de buurt van de Chira Junction-Khon Kaen spoorlijn.

“De lokale bewoners haastten zich om de bestuurder ter plaatse te helpen, hoewel sommigen van de gelegenheid gebruik maakten om vis te vangen”, zo kondigde de Facebook-pagina “Tee Nee Bua Yai” (Here’s Bua Yai) later op social media aan.

Op de Facebookpagina stond te lezen zei dat de tunnel vaak onder water stond omdat de zgn. slimme pompen in het gebied niet goed werken, waardoor automobilisten moesten wachten tot het water zich terugtrok of een andere weg moesten kiezen.

De Staatsspoorwegen van Thailand, de SRT zou op de hoogte van deze kwestie zijn, maar heeft er nog niets aan gedaan.

De Thaise meteorologische dienst had gisteren eerder zware tot zeer zware regenval voorspeld in bijna alle delen van het land.

 “Mensen moeten voorbereid zijn op zware omstandigheden die plotselinge overstromingen kunnen veroorzaken en rivieroevers kunnen doen breken.  Ze moeten ook voorzichtig zijn tijdens onweersbuien’, zo had de meteorologische dienst gewaarschuwd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Tee Nee Bua Yai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!